Jemenitiska Föreningen i Örebro

 

Trafikkunskap

ÄMNE:Trafikkunskap.

STUDIEMATERIAL: En bok som heter Körkortsboken av STR service. Körkortsboken är framför allt en lärobok för den som ska ta ett B-körkort. Den innehåller den grundläggande "körkortsteorin" samt den speciella fordonsteorin för personbil.

Läs mer...
De 7 Goda Vanorna

ÄMNE:De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap.

STUDIEMATERIAL: En bok av Stephen R Covey som heter De 7 goda vanorna.
Våga ta dig ur slentrianen! Att leva och verka till hundra procent vänder sig till dig som vill förändra dig själv och din inställning till livet och därigenom nå ökad kapacitet och livsglädje! Den ger inga snabba lösningar, men med målmedvetenhet kommer man långt. På bestsellerlistorna i USA i över 6 år!

Läs mer...
Jemen är Bra

ÄMNE: Jemen är bra. (Nyheter och historia)

STUDIEMATERIAL: En bok av Tanja Holm. Denna bok innehåller unika reportage från Jemen som ger en bild av ett fascinerande och mångfacetterat land bortom tidningsrubrikerna.

Läs mer...
Rösträtt För Kvinnor

ÄMNE: Rösträtt för kvinnor (Val och röstning).

STUDIEMATERIAL: En bok som heter Rösträtt för kvinnor och har ISBN (9789170535369), egna dokument och filmer från internet

Läs mer...
Svenskarna I Jemen

ÄMNE:De tog flyget till medeltiden: svenskarna i Jemen (Jemens historia )

STUDIEMATERIAL: En bok av Lennart Andersson som handlar om de piloter och mekaniker som arbetade i Jemen mellan 1948 och 1964 och om deras familjer och barn. Den utgör ett stycke okänd samtidshistoria och handlar om flyg, men också om människor. För flera av svenskarna och deras familjer blev vistelsen i Jemen ett stort äventyr, för en del av dem ett mindre lyckat sådant.

Läs mer...
Leka Och Lara Matematik Ute

ÄMNE: Leka och lära matematik ute.

STUDIEMATERIAL: Vi kommer att använda denna hemsida https://www.elevspel.se/amnen/matematik/ och en bok som heter (Leka och lära matematik ute) ISBN 9789198226638.

Läs mer...